Flytthjälp

Om du behöver transportera varor på ett säkert och tillförlitligt sätt, var noga med att anställa ett professionellt flytt- eller transportföretag.

Med över 100 års erfarenhet inom flytt har vi stor vana och engagemang till våra kunder.

Vi hjälper dig med flytten!

Vi är ett flyttföretag med många års erfarenhet av flyttningar och vi är lika glada att arbeta med ett mindre hem och med ett större kontor. Tack vare detta upprätthåller vi mycket konkurrenskraftiga priser på tjänster tack vare effektivt arbete med ett dedikerat HR-system.

Hos oss kan du få hjälp med delar av flytten eller en komplett lösning – du väljer vilka flytt tjänster du vill ha och hur omfattande de ska vara. Oavsett hur mycket hjälp du behöver för att flytta, vi är där för dig, allt från säker förpackning och transport av dina tillhörigheter till uppackning och rengöring efter flytten.

En flyttfirma att lita på

Vi är ett flyttföretag med stor vana, lång erfarenhet och engagemang till våra kunder.

Behöver du hjälp med att flytta? Investera i att anställa ett professionellt flyttföretag. Vi erbjuder prisvärd flytthjälp och ser till att dina tillhörigheter transporteras från A till B. säkert och snabbt.

01

Ansvarsförsäkrade

Vi är ett ansvarsförsäkringsföretag, så du kan känna dig trygg när vi hjälper till med din flytt.

02

Skräddarsydda lösningar

Välj bland våra tjänster och få ett skräddarsytt flyttpaket som passar dina önskemål och behov.

03

Miljö

Vi har en miljömässig inställning i hela företaget, från yrkesförare som alltid kör enligt transportdepartementets ekonomiska kör rekommendationer till de miljömärkta produkterna vi använder.

Det här säger våra kunder

"Vi behövde hjälp med att få en tank på 220 kg till källaren. Enda vägen var en brand trappa ned och minimal plats på platån efter trappan. Det var svårt att vända tanken för att få den genom dörröppningen. Killarna klarade detta jättebra. En stor eloge för dem."
Anna-Maria Rauseus
"Positiva: Mervärde, Professionalism

Tjänster: Lokal flytt, Flytt till annan delstat/region"

Mycket positiva och professionella. Har använt dom två gånger när vi flyttat. Mycket nöjd. "
Ch Ho