Flytthjälp

Om du behöver transportera varor på ett säkert och pålitligt sätt, se till att anlita ett professionellt flytt- och transportföretag.

Över hundra års erfarenhet av engagemang och kundservice i världsklass

Vi hjälper dig med flytten!

Vi är ett serviceinriktat företag med sekellång erfarenhet av flyttningar, och vi är lika glada att hjälpa till med både små hem och stora kontor. Tack vare detta kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser på våra tjänster genom effektivt arbete med vårt dedikerade HR-system.

Hos oss kan du välja att få hjälp med delar av din flytt eller en komplett lösning – du bestämmer vilka flyttjänster du vill ha och hur omfattande de ska vara. Oavsett hur mycket hjälp du behöver vid din flytt, finns vi här för dig, från säker inpackning och transport av dina tillhörigheter till uppackning och rengöring efteråt.

En flyttfirma att lita på

Vi är ett flyttföretag med stor vana, lång erfarenhet och brinnande engagemang.

Behöver du hjälp med en flytt? Satsa på att anlita ett professionellt flyttföretag. Vi erbjuder prisvärd flytthjälp och ser till att dina tillhörigheter transporteras säkert och snabbt från A till B.

 

01

Ansvarsförsäkrade

Vi är ett ansvarsförsäkringsföretag, så du kan känna dig trygg när vi hjälper till med din flytt.

02

Skräddarsydda lösningar

Välj bland våra tjänster och få ett skräddarsytt flyttpaket som passar dina önskemål och behov.

03

Miljö

Vi har en miljömedveten inställning i hela vårt företag, från våra yrkesförare som alltid kör i enlighet med transportdepartementets ekonomiska körrekommendationer till de miljömärkta produkter vi använder.

Det här säger våra kunder

"Vi behövde hjälp med att få en tank på 220 kg till källaren. Enda vägen var en brand trappa ned och minimal plats på platån efter trappan. Det var svårt att vända tanken för att få den genom dörröppningen. Killarna klarade detta jättebra. En stor eloge för dem."
Anna-Maria Rauseus
"Positiva: Mervärde, Professionalism

Tjänster: Lokal flytt, Flytt till annan delstat/region"

Mycket positiva och professionella. Har använt dom två gånger när vi flyttat. Mycket nöjd. "
Ch Ho