Professionell flyttstädning i Örebro för en problemfri flytt

Välkommen till Örebro Stadsbud, din specialist på flyttstädning i Örebro. Vi erbjuder smidiga och grundliga städtjänster som gör din flytt betydligt enklare. Låt oss ta hand om den detaljerade städningen så att du kan fokusera på ditt nya hem och din nya början.

Professionell flyttstädning i Örebro - För en bekväm och smidig flytt

Din Trygga partner för Flyttstädning i Örebro

Vi förstår att en flytt kan vara stressigt och krävande. Med Örebro Stadsbud vid din sida blir hela processen betydligt enklare och smidigare. Vårt professionella team tar hand om all rengöring och städning åt dig, vilket ger dig mer tid att fokusera på själva flytten. Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster, inklusive noggrann städning av samtliga rum, fönsterputsning samt rengöring av ugn och kylskåp. Dessutom kan du känna dig trygg med vår städservice då vi erbjuder en garanti på vårt arbete. Välj Örebro Stadsbud för en smidig och bekymmersfri flyttstädning.
Spara på din flyttstädning i Örebro

Dra Nytta av RUT-avdraget!

När du anlitar Örebro Stadsbud för din flyttstädning kan du dra nytta av RUT-avdraget. RUT-avdraget är en skattereduktion som gäller för hushållsnära tjänster, inklusive städning. Det innebär att du kan få tillbaka upp till 50% av arbetskostnaden direkt på din faktura. Vi hanterar allt pappersarbete åt dig, så att du enkelt och smidigt kan utnyttja denna förmån. Så inte nog med att du sparar tid och energi genom att anlita oss för din flyttstädning, du sparar även pengar genom att utnyttja RUT-avdraget.

Grundlig städning av alla rum

Vår process

Låt oss på Örebro Stadsbud hjälpa dig med din flyttstädning. Vi vet hur viktigt det är att lämna ett rent och fräscht hem till de nya invånarna och vi ser till att jobbet görs rätt – första gången.

01

Enkel bokning

Snabb och smidig bokningsprocess hos Örebro Stadsbud. Välj dina specifikationer och ett passande datum med bara några klick.

02

Professionell utförande

Vårt erfarna team levererar noggrann och miljövänlig städning. Vi garanterar ett skinande rent resultat.

03

Kvalitetskontroll

Vi utför kvalitetskontroll efter varje städning för att säkerställa högsta standard. Eventuella brister åtgärdas utan extra kostnad genom vår städgaranti.

Det här säger våra kunder

"Vi behövde hjälp med att få en tank på 220 kg till källaren. Enda vägen var en brand trappa ned och minimal plats på platån efter trappan. Det var svårt att vända tanken för att få den genom dörröppningen. Killarna klarade detta jättebra. En stor eloge för dem."
Anna-Maria Rauseus
"Positiva: Mervärde, Professionalism

Tjänster: Lokal flytt, Flytt till annan delstat/region"

Mycket positiva och professionella. Har använt dom två gånger när vi flyttat. Mycket nöjd. "
Ch Ho

Frågor och svar

Vår flyttstädning inkluderar grundlig städning av alla rum, fönsterputsning, rengöring av ugn och kylskåp, samt garanti på städningen.

Ja, Örebro Stadsbud är fullt försäkrade och vi tar fullt ansvar om något skulle skadas under städprocessen.

Tidsåtgången för en flyttstädning kan variera beroende på storleken på bostaden och hur omfattande städning som krävs. När du bokar kommer vi att ge en uppskattning baserad på dina specifika behov.

Ja, när du anlitar oss för flyttstädning kan du dra nytta av RUT-avdraget. Det innebär att du kan få tillbaka upp till 50% av arbetskostnaden direkt på din faktura.

Vi strävar efter att leverera högkvalitativ service vid varje uppdrag. Om du inte är nöjd med städningen kommer vi att åtgärda problemet utan extra kostnad, tack vare vår städgaranti.

Vi ser fram emot att höras!

Prisförfrågan flyttstädning

För en prisförfrågan gällande flyttstädning, tveka inte att kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor om vår tjänst, priser och vårt utbud.

Om du vill ha en uppskattning av priset för flyttstädning, ber vi dig att ange antalet rum och totala ytan i kvadratmeter. Om du dessutom behöver veta kostnaden för själva flytten, skulle vi uppskatta att få information om vilka platser du flyttar mellan, antalet trappor, och en uppskattning av storleken på ditt nuvarande hem. Denna information hjälper oss att bedöma antalet transporter som behövs.

Vi är alltid tillgängliga för att hjälpa dig, så tveka inte att nå ut till oss om du har några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!