Magasinering

Är du i behov av förvara dina saker? Dina tillhörigheter lagras säkert i våra låsta, larmade och övervakade förvaringsanläggningar.

Magasinering
snabbt och smidigt

Behöver du extra lagringsutrymme? Vi erbjuder magasinering för allt från små till stora föremål. Våra förråd är uppvärmda och säkra i olika storlekar. Vi kan hjälpa till att tillgodose alla era magasineringsbehov.

Oavsett om du är intresserad av att boka ett magasin hos oss för en längre period eller bara för några veckor eller dagar, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att lösa ditt lagringsproblem. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för dig som letar efter magasinering.

Service och trygghet

Om du behöver hämta eller leverera föremål för förvaring kan du enkelt boka vår bärhjälptjänst online eller via vår kundtjänst. Med vår leveranshjälp slipper du bekymra dig om att använda bilar eller släpvagnar – vi tar hand om att smidigt transportera dina ägodelar till dig.

01

Säkerhet

Magasinet vaktas och är utrustat med övervakningskameror. På så sätt kan du vara säker på att dina saker är i trygga händer hos oss.

02

Försäkrat

Dina saker är alltid försäkrade hos oss och vi erbjuder en prisvärd försäkring under själva förvaringen om du vill ha extra trygghet. 

03

Service

Vi strävar alltid efter att ge dig som kund en välkomnande och professionell service, och vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig när du behöver oss!

Det här säger våra kunder

"Vi behövde hjälp med att få en tank på 220 kg till källaren. Enda vägen var en brand trappa ned och minimal plats på platån efter trappan. Det var svårt att vända tanken för att få den genom dörröppningen. Killarna klarade detta jättebra. En stor eloge för dem."
Anna-Maria Rauseus
"Positiva: Mervärde, Professionalism

Tjänster: Lokal flytt, Flytt till annan delstat/region"

Mycket positiva och professionella. Har använt dom två gånger när vi flyttat. Mycket nöjd. "
Ch Ho