Magasinering

Är du i behov av förvara dina saker? Dina tillhörigheter lagras säkert i våra låsta, larmade och övervakade förvaringsanläggningar.

Magasinering
snabbt och smidigt

Behöver du extra lagringsutrymme? Vi erbjuder magasinering för allt från små till stora föremål. Våra uppvärmda och säkra förråd finns i alla storleksklasser. Vi löser alla era magasineringsbehov.

Är du intresserad av att boka ett magasin hos oss för en längre tid eller bara för några veckor/dagar, hör av er till oss så löser vi detta problem för er. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar till dig som söker magasinering.

Service och trygghet

Om du skulle behöva ha något du förvarar kan du enkelt beställa en bärhjälp hos oss online eller via kundtjänst med leveranshjälp. Undvik bilar och släpvagnar och få dina saker smidigt till dig.

01

Säkerhet

Magasineringen övervakas och är utrustade med övervakningskameror. På så sätt kan du vara säker på att dina saker är säkra hos oss.

02

Försäkrat

Dina saker är alltid försäkrat hos oss. Vi erbjuder en prisvärd försäkring under själva förvaringen om du vill ha extra trygghet. 

03

Service

Som kund blir du alltid väl bemött och vi är alltid här för att hjälpa dig när du behöver oss!

Det här säger våra kunder

"Vi behövde hjälp med att få en tank på 220 kg till källaren. Enda vägen var en brand trappa ned och minimal plats på platån efter trappan. Det var svårt att vända tanken för att få den genom dörröppningen. Killarna klarade detta jättebra. En stor eloge för dem."
Anna-Maria Rauseus
"Positiva: Mervärde, Professionalism

Tjänster: Lokal flytt, Flytt till annan delstat/region"

Mycket positiva och professionella. Har använt dom två gånger när vi flyttat. Mycket nöjd. "
Ch Ho