GEDIGEN BRANSCHERFARENHET

Örebro Stadsbud har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet och drivs idag av Örjan Brännström och Daniel Sandberg. I vårt team har vi en kontorist och fyra dedikerade stadsbud. Med vår omfattande branscherfarenhet är vi väl rustade att hantera alla typer av uppdrag.

Kvalitet & Kundnöjdhet

Örebro Stadsbud erbjuder både lokala och nationella flytttjänster i hela Sverige. Vi betjänar en bred kundkrets som inkluderar både privatpersoner och företag. Bland våra kunder finns välrenommerade organisationer som Örebro universitet, Landstingsservice och Sydkraft Mälarvärme AB.

Vår historia

I denna tidningsartikel från 1978 i LP berättas det om verksamheten hos Örebro Stadsbud och deras “14” delägare och hur de, enligt tradition, behåller sina tilldelade nummer.

Stadsbudet

Faktum är att som stadsbud utför vi i stort sett samma typ av tjänster idag som för 170 år sedan. Även om mycket har förändrats under de senaste åren är grundproblemen desamma. Den största skillnaden är att vi nu i högre utsträckning hjälper företag och att våra uppdrag är mer omfattande och längre. Vi är redo att ta oss an de mest varierande uppdragen, allt från att flytta en enskild möbel till att hantera lastbilstransporter.