Transport

Om du behöver transportera varor på ett säkert och pålitligt sätt, var noga med att anlita ett professionellt flytt- eller transportföretag.

Med mer än ett sekel av erfarenhet inom flytt har vi utvecklat en omfattande kompetens och ett starkt engagemang för våra kunder.

Vi hjälper stort som smått

Vi är här för att hjälpa dig oavsett om det är en stor eller liten flytt. Vi transporterar dina ägodelar säkert och tryggt från plats A till plats B. Vi erbjuder transporttjänster med stor kapacitet och konkurrenskraftiga priser.

En fördel för dig som kund är att du kan dra nytta av RUT-avdraget när du anlitar oss för flytthjälp. Det gör det ännu mer förmånligt att använda en professionell flyttfirma. Kontakta oss för mer information eller besök Skatteverkets hemsida för att lära dig mer om RUT-avdraget.

En flyttfirma att lita på

Tryggt och effektivt

Vi är stolta över att ha erfarna och kompetenta medarbetare som kan ge dig trygg och effektiv hjälp under hela flytten. Vi har all den utrustning som krävs för att säkerställa att dina ägodelar transporteras utan skador.

01

Bohagsflytt

Vi strävar alltid efter att vara så effektiva och snabba som möjligt, samtidigt som vi levererar det bästa slutresultatet. En bohagsflytt blir optimal när du känner fullt förtroende för vårt personalteam som kommer att utföra flytten.

02

Kontorsflytt

Örebro Stadsbud har genom åren assisterat vid ett flertal kontorsflyttningar och fortsätter att använda beprövade processer. Vi följer alltid den överenskomna tidsplanen och prioriterar alltid de delar av kontorsflyttningen som har störst påverkan på verksamheten.

03

Flyttstädning

Vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar inom flyttstädning eftersom vi förstår att varje uppdrag är unikt. Om du har specifika önskemål, tveka inte att kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig!

Det här säger våra kunder

"Vi behövde hjälp med att få en tank på 220 kg till källaren. Enda vägen var en brand trappa ned och minimal plats på platån efter trappan. Det var svårt att vända tanken för att få den genom dörröppningen. Killarna klarade detta jättebra. En stor eloge för dem."
Anna-Maria Rauseus
"Positiva: Mervärde, Professionalism

Tjänster: Lokal flytt, Flytt till annan delstat/region"

Mycket positiva och professionella. Har använt dom två gånger när vi flyttat. Mycket nöjd. "
Ch Ho