Transport

Om du behöver transportera varor på ett säkert och tillförlitligt sätt, var noga med att anställa ett professionellt flytt- eller transportföretag.

Med över 100 års erfarenhet inom flytt har vi stor vana och engagemang till våra kunder.

Vi hjälper stort som smått

Vi hjälper dig stort som smått under flytten.  Vi transporterar dina saker säkert och tryggt från A till B. Vi erbjuder transport med stor kapacitet och konkurrenskraftiga priser. 

Du kan använda dig av RUT-avdrag på flytthjälp vilket gör det ännu mer förmånligt för dig som kund att ta hjälp av en flyttfirma. Kontakta oss för mer info eller gå in på Skatteverkets hemsida för att veta mer.

En flyttfirma att lita på

Tryggt och effektivt

Med erfarna och kompetenta medarbetare hjälper vi dig tryggt och effektivt under flytten. Vi har all utrustning som behövs för att säkra dina saker från skador under transporten

01

Bohagsflytt

Vi försöker alltid vara så effektiva och snabba som möjligt med bästa slutresultat. Bohagsflytt blir som bäst när du känner att du kan lita på personalen som ska utföra din flytt.

02

Kontorsflytt

Örebro Stadsbud har hjälpt till med flera kontorsflyttningar genom åren och arbetar fortfarande med etablerade processer. Vi följer alltid det överenskomna schemat och prioriterar alltid den del av kontorsflyttningen som har störst inverkan på verksamheten.

03

Flyttstädning

Vi hjälper alltid till med skräddarsydda lösningar inom flyttstädning för vi vet att inget uppdrag är sig likt. Har du specifika önskemål tveka inte höra av dig till oss för att se om vi kan hjälpa dig! 

Det här säger våra kunder

"Vi behövde hjälp med att få en tank på 220 kg till källaren. Enda vägen var en brand trappa ned och minimal plats på platån efter trappan. Det var svårt att vända tanken för att få den genom dörröppningen. Killarna klarade detta jättebra. En stor eloge för dem."
Anna-Maria Rauseus
"Positiva: Mervärde, Professionalism

Tjänster: Lokal flytt, Flytt till annan delstat/region"

Mycket positiva och professionella. Har använt dom två gånger när vi flyttat. Mycket nöjd. "
Ch Ho